
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polentaecken mit Rhabarberkompott
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Rhabarberkompott
-
Wasser250 g
-
Maisstärke15 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
-
Zucker90 g
-
Rhabarber geschält, in Stücken (1 cm)800 g
Polentaecken
-
Butter und etwas mehr zum Braten20 g
-
Milch300 g
-
Wasser300 g
-
Salz¼ TL
-
Polenta (Maisgrieß)160 g
-
Zimt-Zucker-Mischung
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
281 kcal /
1176 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPflaumenkompott
20min
Schokoladen-Macarons
26h
Veganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9h
Cantuccini
1h 50min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Omas Apfelkompott mit Honig
20min
Pfirsicheis
15min
Flaumiger Kaiserschmarrn
40min
Schnelle Apfel-Trauben-Ballen
40min
Crème brûlée
2h 30min
Blaubeer-Cheesecake-Eis
14h 45min
Schwäbische Pfitzauf
40min