
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polentaecken mit Rhabarberkompott
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Rhabarberkompott
-
Wasser250 g
-
Maisstärke15 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
-
Zucker90 g
-
Rhabarber geschält, in Stücken (1 cm)800 g
Polentaecken
-
Butter und etwas mehr zum Braten20 g
-
Milch300 g
-
Wasser300 g
-
Salz¼ TL
-
Polenta (Maisgrieß)160 g
-
Zimt-Zucker-Mischung
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1176 kJ /
281 kcal
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookie-Mascarpone-Dessert mit Weintrauben
30 λεπτ.
Himbeer-Crunch-Creme
1ωρ. 10 λεπτ.
Churros
45 λεπτ.
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55 λεπτ.
Schokoladen-Macarons
26ωρ.
Ofen-Berliner
6ωρ.
Marinierter Obstsalat
20 λεπτ.
Himbeersauce
10 λεπτ.
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2ωρ. 30 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
3ωρ.
Käsekuchen im Glas
4ωρ.
Bananen Schichtdessert
15 λεπτ.