
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polentaecken mit Rhabarberkompott
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Rhabarberkompott
-
Wasser250 g
-
Maisstärke15 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
-
Zucker90 g
-
Rhabarber geschält, in Stücken (1 cm)800 g
Polentaecken
-
Butter und etwas mehr zum Braten20 g
-
Milch300 g
-
Wasser300 g
-
Salz¼ TL
-
Polenta (Maisgrieß)160 g
-
Zimt-Zucker-Mischung
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
281 kcal /
1176 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNo Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4 Std. 35 Min
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2 Std.
Panna Cotta
5 Std.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6 Std. 30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Erdbeer-Tiramisu
5 Std. 30 Min
Schoko-Vanille-Schnitte
4 Std.
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2 Std.
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 Std. 40 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.
Mousse au Chocolat
3 Std.