
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and Ginger Tart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
74.4 mg
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Λιπαρά
18.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Υδατάνθρακες
62.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCake Pops
2ωρ.
Marble cake
2ωρ. 10 λεπτ.
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1ωρ. 50 λεπτ.
Chocolate Lava Cookies
1ωρ. 40 λεπτ.
Blueberry Buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2ωρ. 15 λεπτ.
Polenta Cake
1ωρ.
Unicorn Head Cake
3ωρ.
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 λεπτ.
Green Ombre Naked Cake
3ωρ.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13ωρ. 10 λεπτ.