Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and Ginger Tart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
74.4 mg
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Λιπαρά
18.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Υδατάνθρακες
62.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSemolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 λεπτ.
Cheesecake
1ωρ. 30 λεπτ.
Salted Caramel Shortbread
3ωρ.
Chocolate and Raspberry Tarts
2ωρ. 50 λεπτ.
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1ωρ.
Seriously Lemony Slice
1ωρ. 20 λεπτ.
Croissants
12ωρ.
Almond and Matcha Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry and Clementine Cookie
25 λεπτ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Steamed Lemon Cake
2ωρ. 20 λεπτ.
Meringue Topped Mince Pies
55 λεπτ.