Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and Ginger Tart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
74.4 mg
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Λιπαρά
18.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Υδατάνθρακες
62.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecake (baked)
7ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate and Raspberry Tarts
2ωρ. 50 λεπτ.
Vanilla Sponge Layer Cake
2ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Digestives
1ωρ. 10 λεπτ.
Double Peanut Cookies
30 λεπτ.
Florentines
1ωρ. 10 λεπτ.
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3ωρ. 40 λεπτ.
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12ωρ. 55 λεπτ.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2ωρ.
Little Mug Gingerbread Houses
5ωρ. 30 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45 λεπτ.