
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and Ginger Tart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
437.1 kcal /
1828.9 kJ
Πρωτεΐνη
5.8 g
Λιπαρά
18.7 g
Υδατάνθρακες
62.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Νάτριο
74.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Apple Cake with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Almond Cake with White Chocolate Topping
2ωρ. 50 λεπτ.
Butterfly Cakes
1ωρ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Victoria Sponge
1ωρ. 10 λεπτ.
Baked Doughnuts
1ωρ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Coffee and Walnut Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Chip Cake
1ωρ. 30 λεπτ.