
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
181 kcal /
761 kJ
Πρωτεΐνη
7.447 g
Λιπαρά
8.977 g
Υδατάνθρακες
17.494 g
Φυτικές ίνες
0.973 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our 15th anniversary
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDIY pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Traditional Kaiser rolls
26ωρ. 35 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Ham and zucchini quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
Sour cream pastry
25 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Zucchini pistachio loaf
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free chicken and pear pie
2ωρ. 40 λεπτ.