
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
181 kcal /
761 kJ
Πρωτεΐνη
7.447 g
Λιπαρά
8.977 g
Υδατάνθρακες
17.494 g
Φυτικές ίνες
0.973 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our 15th anniversary
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger focaccia
2h 15min
Greek Fava dip
50min
Chile con queso cob loaf
40min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Savoury potato bundt
1h 55min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Iced puff pastry
40min
Mealie bread
55min
Sourdough potato bread
5h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min