Συσκευές & Αξεσουάρ
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
7.447 g
Θερμίδες
761 kJ /
181 kcal
Λιπαρά
8.977 g
Φυτικές ίνες
0.973 g
Υδατάνθρακες
17.494 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Our 15th anniversary
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Cheesy roasted vegetable muffins
Καμία βαθμολογία
Rye Kaiser rolls
26ωρ. 30 λεπτ.
Pastie slice
55 λεπτ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Macadamia and Parmesan biscuits
25 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Seeded pastry
15 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.