Gratin de gnocchi façon tartiflette

Gratin de gnocchi façon tartiflette

4.1 172 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

Les gnocchi
  • 1000 g d'eau et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
  • 20 g de gros sel
  • 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
  • 350 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 œuf
Le gratin
  • 20 g de beurre doux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 50 g de lardons
  • 30 g d'huile d'olive
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de reblochon coupé en tranches (0.5 cm env.)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 644.8 kcal / 2698 kJ
Πρωτεΐνη 20.6 g
Λιπαρά 30.3 g
Υδατάνθρακες 73.1 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.8 g
Νάτριο 1885.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων