Gratin de gnocchi façon tartiflette

Gratin de gnocchi façon tartiflette

4.1 170 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

Les gnocchi
  • d'eau et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
    1000 g
  • de gros sel
    20 g
  • de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
    800 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    350 g
  • œuf
    1
Le gratin
  • de beurre doux
    20 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • de lardons
    50 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de reblochon coupé en tranches (0.5 cm env.)
    250 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 644.8 kcal / 2698 kJ
Πρωτεΐνη 20.6 g
Λιπαρά 30.3 g
Υδατάνθρακες 73.1 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.8 g
Νάτριο 1885.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων