Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic Flammkuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
16 pieces
Υλικά
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
208.1 mg
Πρωτεΐνη
3.7 g
Θερμίδες
546.3 kJ /
130.1 kcal
Λιπαρά
7.5 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Oktoberfest
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPretzels
1ωρ. 35 λεπτ.
Traditional sausage rolls
50 λεπτ.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 λεπτ.
Gluten free sausage rolls
2ωρ. 5 λεπτ.
Banana and oatmeal energy bars
35 λεπτ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Dim sum 'Shao mai'
2ωρ.
Only the best chocolate chip cookies ever
25 λεπτ.
Soy milk and Mantou buns
6ωρ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Savoury herb baked ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.