
Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic Flammkuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
16 pieces
Υλικά
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
208.1 mg
Πρωτεΐνη
3.7 g
Θερμίδες
546.3 kJ /
130.1 kcal
Λιπαρά
7.5 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Oktoberfest
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPretzels
1h 35min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
I love U fruit and seed bars
35min
Pancake and fruit kebabs
1h
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Melting moments with lemon cream
45min
Falafel with beetroot hommus
20min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Breakfast fruit bars
1h 20min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Rosemary and sea salt crackers
35min