Συσκευές & Αξεσουάρ
Cha gio (spring rolls)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
18 portions
Υλικά
-
vermicelli noodles50 g
-
dried shiitake mushrooms cut into pieces10 g
-
boiling water for soaking
-
eschalot cut into pieces30 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, torn into pieces5 sprigs
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
pork mince broken into pieces500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
spring roll pastry sheets18
-
water for brushing
-
vegetable oil for frying
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
237.2 mg
Πρωτεΐνη
6.3 g
Θερμίδες
396.5 kJ /
94.4 kcal
Λιπαρά
5.1 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional sausage rolls
50 λεπτ.
Steamed cabbage and pork dumplings
1ωρ. 35 λεπτ.
Pancake and fruit kebabs
1ωρ.
Banana and oatmeal energy bars
35 λεπτ.
Gluten free sausage rolls
2ωρ. 5 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Savoury herb baked ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.
Flaky filo fingers
1ωρ. 30 λεπτ.
Only the best chocolate chip cookies ever
25 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.