
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cha gio (spring rolls)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
18 portions
Υλικά
-
vermicelli noodles50 g
-
dried shiitake mushrooms cut into pieces10 g
-
boiling water for soaking
-
eschalot cut into pieces30 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, torn into pieces5 sprigs
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
pork mince broken into pieces500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
spring roll pastry sheets18
-
water for brushing
-
vegetable oil for frying
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
94.4 kcal /
396.5 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
237.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 Std. 10 Min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Parmesan cheese crisps
15 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Sandwich sushi
1 Std. 45 Min