
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dim sum 'Shao mai'
Προετοιμασία 1ωρ. 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
40 pieces
Υλικά
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button)15 - 20 g
-
piece fresh ginger (προαιρετικό πεδίο) peeled, cut into thin slices5 - 10 g
-
peeled raw prawns deveined270 g
-
plain flour for dusting
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil (30 g, see Tips)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
gluten free cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
water500 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
57 kcal /
240 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHua sheng ma shu (peanut mochi)
30 λεπτ.
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1ωρ.
BBQ chicken winglets
1ωρ. 15 λεπτ.
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 λεπτ.
Flaky filo fingers
1ωρ. 30 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 λεπτ.
Pickled watermelon rind
1ωρ. 30 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Charcoal waffle cones
Καμία βαθμολογία
Gluten free waffle cones
35 λεπτ.