
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dim sum 'Shao mai'
Προετοιμασία 1ωρ. 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
40 pieces
Υλικά
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button)15 - 20 g
-
piece fresh ginger (προαιρετικό πεδίο) peeled, cut into thin slices5 - 10 g
-
peeled raw prawns deveined270 g
-
plain flour for dusting
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil (30 g, see Tips)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
gluten free cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
water500 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
57 kcal /
240 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1ωρ. 10 λεπτ.
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.
Prawn dumplings (xia jiao)
1ωρ. 15 λεπτ.
Cauliflower buffalo bites
35 λεπτ.
Steamed pork buns (baozi)
2ωρ. 30 λεπτ.
Korean bao beef sliders
2ωρ. 10 λεπτ.
Luo bo gao (radish cakes)
25ωρ. 20 λεπτ.
Banh bao (steamed pork buns)
2ωρ. 45 λεπτ.
Parmesan cheese crisps
15 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Sandwich sushi
1ωρ. 45 λεπτ.