Συσκευές & Αξεσουάρ
Banh bao (steamed pork buns)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
535.6 mg
Πρωτεΐνη
14.5 g
Θερμίδες
1049.9 kJ /
249.9 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
24.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vietnamese
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPretzels
1ωρ. 35 λεπτ.
Traditional sausage rolls
50 λεπτ.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 λεπτ.
Gluten free sausage rolls
2ωρ. 5 λεπτ.
Banana and oatmeal energy bars
35 λεπτ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Dim sum 'Shao mai'
2ωρ.
Only the best chocolate chip cookies ever
25 λεπτ.
Soy milk and Mantou buns
6ωρ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Savoury herb baked ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.