
Συσκευές & Αξεσουάρ
Banh bao (steamed pork buns)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
249.9 kcal /
1049.9 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
24.8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
535.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vietnamese
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHua sheng ma shu (peanut mochi)
30 λεπτ.
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1ωρ.
BBQ chicken winglets
1ωρ. 15 λεπτ.
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 λεπτ.
Flaky filo fingers
1ωρ. 30 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 λεπτ.
Pickled watermelon rind
1ωρ. 30 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Charcoal waffle cones
Καμία βαθμολογία
Gluten free waffle cones
35 λεπτ.