Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon and corn cakes (10-12 months)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
25 pieces
Υλικά
-
wholemeal sourdough bread toasted and torn into pieces160 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (see Tips)60 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces300 g
-
red onion cut into quarters120 g
-
sweet corn cob kernels removed1
-
butter30 g
-
canned salmon (red salmon), well drained (see Tips)415 g
-
olive oil spray
-
lemon cut into wedges, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
6.3 g
Θερμίδες
337 kJ /
80.2 kcal
Λιπαρά
3.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Keto crackers
1 Std.
Waffle cones
35 Min
Carrot cake bliss balls
40 Min
Vanilla protein balls
20 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Cheeseburger sliders
2 Std. 40 Min
Date and nut balls
20 Min