
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki salmon bao
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
452 kcal /
1898.6 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
59.9 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
1597.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHua sheng ma shu (peanut mochi)
30 λεπτ.
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1ωρ.
BBQ chicken winglets
1ωρ. 15 λεπτ.
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 λεπτ.
Flaky filo fingers
1ωρ. 30 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 λεπτ.
Pickled watermelon rind
1ωρ. 30 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Charcoal waffle cones
Καμία βαθμολογία
Gluten free waffle cones
35 λεπτ.