
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki salmon bao
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
452 kcal /
1898.6 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
59.9 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
1597.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 Std.
Cecina and goat's cheese croquettes
9 Std. 20 Min
Keto crackers
1 Std.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Cheeseburger sliders
Keine Bewertungen
Energy breakfast bars
Keine Bewertungen
Steamed mocha scrolls XXL
50 Min
Green pea and feta hummus wraps
Keine Bewertungen
Date and nut balls
Keine Bewertungen
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Protein Bars
50 Min