
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1429.5 kcal /
6003.5 kJ
Πρωτεΐνη
88.7 g
Λιπαρά
85.6 g
Υδατάνθρακες
75.5 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
46.6 g
Νάτριο
3499.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 λεπτ.
Cheat's chicken shoyu ramen
40 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart
2ωρ. 25 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
Καμία βαθμολογία
Quick pulled pork in beer sauce
Καμία βαθμολογία
Caprese omelette
Καμία βαθμολογία
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Garaetteok (Korean rice cake)
25ωρ. 45 λεπτ.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 λεπτ.