
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1429.5 kcal /
6003.5 kJ
Πρωτεΐνη
88.7 g
Λιπαρά
85.6 g
Υδατάνθρακες
75.5 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
46.6 g
Νάτριο
3499.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeat-free mushroom lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2ωρ. 30 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Garaetteok (Korean rice cake)
25ωρ. 45 λεπτ.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 λεπτ.
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 λεπτ.
Japanese sizzling hotplate tofu
45 λεπτ.
Egg Salad Sandwiches
35 λεπτ.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1ωρ.
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 λεπτ.
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1ωρ. 20 λεπτ.