Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
3499.7 mg
Πρωτεΐνη
88.7 g
Θερμίδες
6003.5 kJ /
1429.5 kcal
Λιπαρά
85.6 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
46.6 g
Υδατάνθρακες
75.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Pickled red onions
1h 50min
French onion pasta
45min
Garaetteok (Korean rice cake)
25h 45min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Creamy miso mushroom udon
45min
Egg Salad Sandwiches
35min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24h 40min