
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and tequila cured salmon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 20 λεπτ.
20 portions
Υλικά
Salmon
-
star anise5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
brown sugar250 g
-
sea salt250 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters1
-
tequila50 g
-
fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)750 g
Horseradish goat's cheese
-
goat's cheese cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
horseradish cream1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
Lebanese cucumber1
-
caper berries sliced, to serve
-
water crackers to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
225 kcal /
947 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
18.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Νάτριο
4955.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 h
Cecina and goat's cheese croquettes
9 h 20 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 h 10 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 h 45 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Jewelled quinoa salad
1 h 35 min
Parmesan gelato
4 h 30 min
Oysters Kilpatrick
15 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
No ratings
Versatile smooth soup
45 min
Green pea and feta hummus wraps
No ratings