
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and tequila cured salmon
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 20 λεπτ.
20 portions
Υλικά
Salmon
-
star anise5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
brown sugar250 g
-
sea salt250 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters1
-
tequila50 g
-
fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)750 g
Horseradish goat's cheese
-
goat's cheese cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
horseradish cream1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
Lebanese cucumber1
-
caper berries sliced, to serve
-
water crackers to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
225 kcal /
947 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
18.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Νάτριο
4955.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Baked salmon cheesecake
26ωρ. 35 λεπτ.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 λεπτ.
Oysters Mignonette
5 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Grain free wraps
15 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 λεπτ.
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Καμία βαθμολογία
Thai watermelon salad
50 λεπτ.