Συσκευές & Αξεσουάρ
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
18 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
cheddar cheese40 g
-
zucchini cut into pieces120 g
-
parsnip peeled and cut into pieces100 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spelt flour (see Tips)1 ½ tbsp
-
eggs4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 18 portions
Πρωτεΐνη
45.6 g
Θερμίδες
3607.2 kJ /
858.8 kcal
Λιπαρά
63.9 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Keto crackers
1 Std.
Waffle cones
35 Min
Carrot cake bliss balls
40 Min
Vanilla protein balls
20 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Cheeseburger sliders
2 Std. 40 Min
Date and nut balls
20 Min