Συσκευές & Αξεσουάρ
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
18 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
cheddar cheese40 g
-
zucchini cut into pieces120 g
-
parsnip peeled and cut into pieces100 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spelt flour (see Tips)1 ½ tbsp
-
eggs4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 18 portions
Πρωτεΐνη
45.6 g
Θερμίδες
3607.2 kJ /
858.8 kcal
Λιπαρά
63.9 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable filled pastries (Lukhmi)
1 godz. 10 min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Pickled watermelon rind
1 godz. 30 min
Nutty matcha balls
40 min
Sandwich sushi
1 godz. 45 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Sabrina's honey bush bars
40 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Date and nut balls
20 min