Συσκευές & Αξεσουάρ
叉燒包
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
16 塊
Υλικά
叉燒餡
-
沙拉油40 克
-
低筋麵粉50 克
-
水240 克
-
3 大匙 番茄醬紅麴醬3 大匙
-
蠔油2 大匙
-
醬油1 大匙
-
二砂糖50 克
-
叉燒肉 (自製或市售), 切丁(約0.5公分)250 克
-
香油½ 大匙
叉燒包麵糰
-
水160 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
低筋麵粉280 克
-
40 克 無水奶油豬油40 克
-
玉米粉120 克
-
糖80 克
-
泡打粉10 克
蒸煮
-
水500 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 塊
Πρωτεΐνη
4.8 g
Θερμίδες
955 kJ /
228 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
35.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
超人氣港式點心
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν