Συσκευές & Αξεσουάρ
Gin and tonic sorbet with cucumber
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
6 portion
Υλικά
Sorbet
-
sugar100 g
-
tonic water200 g
-
tonic water frozen into ice cubes200 g
-
cucumber peeled and cut into pieces (2 cm)325 g
-
lemon juice25 g
-
gin70 g
Lemon and mint tuile
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter30 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour50 g
-
egg whites2
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
83.1 mg
Πρωτεΐνη
4.6 g
Θερμίδες
1045.7 kJ /
248.8 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Υδατάνθρακες
38.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Beat the heat
23 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and tropical trifle
1ωρ. 45 λεπτ.
White chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Passionfruit and macadamia truffles
3ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate coated coconut bars
1ωρ. 5 λεπτ.
Faworki (crostoli)
2ωρ.
Creamy mango icy poles
8ωρ. 15 λεπτ.
Avocado coconut ice cream
12ωρ. 10 λεπτ.
Pavlova towers
4ωρ. 30 λεπτ.
Triple chocolate layer cake
5ωρ. 20 λεπτ.
Gingerbread ice cream
10ωρ. 20 λεπτ.
Dubai pistachio tiramisu
Καμία βαθμολογία
Dairy-free coconut ice cream
Καμία βαθμολογία