
Συσκευές & Αξεσουάρ
Frozen mojito cheesecake
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 25 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
Granita™ biscuits broken into pieces160 g
-
unsalted butter softened50 g
-
caster sugar100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
cream cheese250 g
-
lime juice (approx. 2 limes - see Tip)40 g
-
white rum40 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
288.7 kcal /
1212.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.4 g
Λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
17.6 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Celebrate summer with Nico Moretti
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVanilla bean marshmallows
2 h 15 min
Traditional crème brûlée
25 h
Yoyo slice
2 h 30 min
Easy marshmallows
4 h 25 min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 h
Tiramisu
5 h 20 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 h 20 min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 h 5 min
Gluten free carrot and almond cake
2 h 30 min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 h 45 min
Mixed berry pavlova stack
5 h 30 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min