
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moscato panna cotta with pistachios
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 8 portions
Νάτριο
278.5 mg
Πρωτεΐνη
40 g
Θερμίδες
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Λιπαρά
215 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
125.2 g
Υδατάνθρακες
136.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cookidoo celebration!
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7ωρ. 5 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12ωρ. 20 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ombré cake
4ωρ.
Panforte
1ωρ. 30 λεπτ.
Fruity dream
10 λεπτ.
Coconut matcha panna cotta
3ωρ. 50 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2ωρ. 40 λεπτ.
Orange and passionfruit Eton mess
2ωρ. 50 λεπτ.