
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and chocolate frangipane
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portions
Υλικά
Pastry
-
raw sugar30 g
-
raw almonds20 g
-
plain flour plus extra for dusting210 g
-
cocoa powder10 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing130 g
-
salt (optional)1 pinch
-
egg yolk1
-
natural almond extract¼ tsp
-
water1 - 2 tsp
Filling
-
raw almonds230 g
-
white sugar140 g
-
dark chocolate200 g
-
unsalted butter130 g
-
eggs4
-
natural almond extract1 tsp
-
pears peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)2
Apricot glaze
-
apricot jam50 g
-
water1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
423.7 kcal /
1779.5 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
29.3 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.7 g
Νάτριο
41.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cookidoo celebration!
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Peanut caramel slice
5 godz. 35 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Fruit scones
30 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Mini chocolate bundts
45 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Quick fruit sponge
35 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min