
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and chocolate frangipane
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portions
Υλικά
Pastry
-
raw sugar30 g
-
raw almonds20 g
-
plain flour plus extra for dusting210 g
-
cocoa powder10 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing130 g
-
salt (optional)1 pinch
-
egg yolk1
-
natural almond extract¼ tsp
-
water1 - 2 tsp
Filling
-
raw almonds230 g
-
white sugar140 g
-
dark chocolate200 g
-
unsalted butter130 g
-
eggs4
-
natural almond extract1 tsp
-
pears peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)2
Apricot glaze
-
apricot jam50 g
-
water1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
41.7 mg
Πρωτεΐνη
7.8 g
Θερμίδες
1779.5 kJ /
423.7 kcal
Λιπαρά
29.3 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cookidoo celebration!
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Lemon meringue tarts
25ωρ. 30 λεπτ.
Meringues
5ωρ.
Almond tuiles
30 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Piernik (Polish honey cake)
2ωρ. 50 λεπτ.
Black forest cake
5ωρ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ombré cake
4ωρ.
Chocolate truffle cake
2ωρ. 15 λεπτ.