
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pepita almond Florentines
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
25 portions
Υλικά
-
raw almonds (see Tips)50 g
-
walnuts (see Tips)50 g
-
dried cranberries (see Tips)60 g
-
extra virgin coconut oil40 g
-
rice malt syrup (see Tips)180 g
-
rolled oats50 g
-
pepitas50 g
-
mixed spice1 tsp
-
plain flour1 tbsp
-
dark chocolate broken into pieces180 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
124.9 kcal /
524.6 kJ
Πρωτεΐνη
1.9 g
Λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
14.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sweet Nourish
80 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 Std. 20 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 Std. 15 Min
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 Std. 20 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 Std.