Συσκευές & Αξεσουάρ
Jam and coconut tarts
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
24 portions
Υλικά
Pastry
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
white sugar25 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs separated3
-
water20 g
-
smooth apricot jam250 g
Topping
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar200 g
-
desiccated coconut150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
46.5 mg
Πρωτεΐνη
2.5 g
Θερμίδες
822.1 kJ /
195.7 kcal
Λιπαρά
9.9 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
A taste of South Africa
37 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMagnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min
Almond addiction
1 godz.
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Magic bean chocolate cake
1 godz. 40 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Meringues
5 godz.
Keto sweet pastry
1 godz.
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min