Συσκευές & Αξεσουάρ
Orange and passionfruit Eton mess
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
87.7 mg
Πρωτεΐνη
7.3 g
Θερμίδες
1678.7 kJ /
401.2 kcal
Λιπαρά
26.3 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
36.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and vanilla marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Spooky shortbread fingers
1ωρ. 50 λεπτ.
Ghost meringues
12ωρ. 25 λεπτ.
Paris–Brest with praline cream
26ωρ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Portuguese-style custard tarts
40 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Churros
40 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Best ever carrot cake
1ωρ. 35 λεπτ.
Malva pudding
50 λεπτ.
Lemon meringue pie
3ωρ.