
Συσκευές & Αξεσουάρ
Orange and passionfruit Eton mess
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
87.7 mg
Πρωτεΐνη
7.3 g
Θερμίδες
1678.7 kJ /
401.2 kcal
Λιπαρά
26.3 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
36.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 Std. 5 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 Std. 20 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Ombré cake
4 Std.
Panforte
1 Std. 30 Min
Fruity dream
10 Min
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 Std. 50 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min