
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
30 portions
Υλικά
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
74.3 kcal /
310.7 kJ
Πρωτεΐνη
1.4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
50.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 Min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 Std. 5 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Orange sponge cake
1 Std.
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Chocolate pecan pie
1 Std. 55 Min
Chocolate volcanos
55 Min
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.