
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
30 portions
Υλικά
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
74.3 kcal /
310.7 kJ
Πρωτεΐνη
1.4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
50.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Chocolate sweet potato slice
1ωρ. 15 λεπτ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Peanut caramel slice
5ωρ. 35 λεπτ.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2ωρ.
Fruit scones
30 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45 λεπτ.
Ginger slice
1ωρ. 35 λεπτ.
Quick fruit sponge
35 λεπτ.
Chocolate self-saucing pudding
50 λεπτ.