
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and feta muffins
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing40 g
-
fresh English spinach130 g
-
sun-dried tomatoes40 g
-
yoghurt100 g
-
eggs2
-
rice bran oil30 g
-
water60 g
-
brown rice flour (see Tips)80 g
-
gluten free cornflour30 g
-
buckwheat flour (see Tips)20 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Danish feta cut into pieces (approx. 1 cm)80 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
274 kcal /
1151.3 kJ
Πρωτεΐνη
8.3 g
Λιπαρά
16.5 g
Υδατάνθρακες
21.9 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.5 g
Νάτριο
560.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger focaccia
2óra 15p
Greek Fava dip
50p
Chile con queso cob loaf
40p
Pearl barley bread rolls
1óra 15p
Savoury potato bundt
1óra 55p
Rosemary and sea salt crackers
35p
Traditional Kaiser rolls
26óra 35p
Olive and fennel grissini
25óra 30p
Iced puff pastry
40p
Mealie bread
55p
Sourdough potato bread
5óra
Gwinganna nut and seed bread
3óra 25p