
Συσκευές & Αξεσουάρ
Terrinas de foie trufado
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 74ωρ.
6 raciones
Υλικά
-
1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
-
½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
-
2 cucharaditas de armañac
-
2 cucharaditas de vino dulce
-
2 cucharaditas de sal
-
1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
-
800 g de agua
-
300 g de cubitos de hielo
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 ración
Θερμίδες
411 kcal /
1717 kJ
Πρωτεΐνη
9.17 g
Λιπαρά
40.33 g
Υδατάνθρακες
2.75 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Para regalar
12 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία

Para regalar
12 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto de jitomate
10 λεπτ.
Salsa boloñesa de soja
40 λεπτ.
Salsa de jitomate
35 λεπτ.
Vinagreta de frutos secos
5 λεπτ.
Salsa catsup
1ωρ. 15 λεπτ.
Salsa verde
10 λεπτ.
Salsa pesto
10 λεπτ.
Aderezo de mostaza y balsámico
5 λεπτ.
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 λεπτ.
Rellenos para sándwiches
15 λεπτ.
Salsa tampico
10 λεπτ.
Salsa de chile de árbol
10 λεπτ.