Terrinas de foie trufado

Terrinas de foie trufado

5.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 74ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
  • ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
  • 2 cucharaditas de armañac
  • 2 cucharaditas de vino dulce
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
  • 800 g de agua
  • 300 g de cubitos de hielo

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 411 kcal / 1717 kJ
Πρωτεΐνη 9.17 g
Λιπαρά 40.33 g
Υδατάνθρακες 2.75 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων