Bavarese di Roquefort con uva e noci

Bavarese di Roquefort con uva e noci

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
    600 g
  • di agar agar
    2 g
  • di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
    250 g
  • di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
    100 g
    100 g di formaggio, a pezzi (2 cm)
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di gherigli di noci
    70 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 350.7 kcal / 1467.3 kJ
Πρωτεΐνη 6.9 g
Λιπαρά 28.3 g
Υδατάνθρακες 21.2 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.6 g
Νάτριο 319.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων