Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele

Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Composta di fichi e mele
  • di fichi secchi morbidi
    140 g
  • di mele Granny Smith sbucciate e a pezzi (1 cm)
    200 g
  • di zucchero di canna
    15 g
  • di vino Porto
    25 g
    25 g di vino bianco, liquoroso dolce (tipo Malvasia)
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
Pannacotta al foie gras
  • di vino Porto
    50 g
    50 g di vino bianco, liquoroso dolce (tipo Malvasia)
  • bacca di anice stellato
    1
  • di fegato d'anatra (foie gras) fresco a pezzi (1 cm)
    150 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • fogli di gelatina
    2

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 312 kcal / 1298 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων