
Συσκευές & Αξεσουάρ
Buckwheat mushroom tartlets
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
water50 g
-
egg yolk1
-
gluten free flour mix for dusting (see Tips)
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms300 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 130 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
unsalted butter20 g
-
vegetable oil20 g
-
gluten free flour mix1 tbsp
-
full cream milk100 g
-
egg1
-
thickened cream50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
grated nutmeg1 pinch
-
fresh chives finely sliced, for garnishing10 sprigs
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
78.7 kcal /
330.7 kJ
Πρωτεΐνη
1.9 g
Λιπαρά
6.2 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
168.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger focaccia
2h 15min
Greek Fava dip
50min
Chile con queso cob loaf
40min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Savoury potato bundt
1h 55min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Iced puff pastry
40min
Mealie bread
55min
Sourdough potato bread
5h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min