Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi

Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

Pesto di asparagi verdi e pistacchi
  • di acqua
    1250 g
  • di asparagi verdi freschi (2 mazzi)
    500 g
  • di cubetti di ghiaccio
    250 g
  • di pistacchi al naturale sgusciati
    75 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
  • di pepe nero macinato fresco
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
Ceviche di gamberi
  • di gamberi crudi sgusciati
    200 g
  • di cipollotti
    50 g
  • di succo di lime
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di pane tipo ciabatta, tostate
    12 fette
  • peperoncino piccante fresco (προαιρετικό πεδίο) verde o rosso, a fettine
    1

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 125 kcal / 521 kJ
Πρωτεΐνη 5.93 g
Λιπαρά 8.02 g
Υδατάνθρακες 7.05 g
Φυτικές ίνες 1.67 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων