Patatas bravas in tempura

Patatas bravas in tempura

4.8 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Cottura delle patate
  • di acqua
    750 g
  • di patate novelle piccole, con la buccia, lavate
    600 g
  • di sale grosso
    20 g
Maionese all'aglio
  • di olio di semi di girasole
    175 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • uovo a temperatura ambiente
    1
  • di succo di limone
    20 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Salsa brava
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di paprika dolce
    1 cucchiaio
  • di peperoncino secco frantumato
    ½ cucchiaino
  • di Tabasco
    ½ cucchiaino
  • di aceto di vino rosso
    1 cucchiaio
  • di sale
    ¼ cucchiaino
  • di salsa di pomodoro
    150 g
Tempura
  • di farina per torte
    50 g
  • di amido di mais (maizena)
    50 g
  • di lievito in polvere
    ½ bustina
  • di acqua molto fredda
    170 g
Per terminare la preparazione
  • di olio per frittura
    300 g
  • di sale fino
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 558 kcal / 2334 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 47.08 g
Υδατάνθρακες 28.33 g
Φυτικές ίνες 2.62 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων