
Συσκευές & Αξεσουάρ
Γκατώ μους μαύρης σοκολάτας με κρέμα βανίλια
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ.
12 κομμάτια
Υλικά
Παντεσπάνι αμυγδάλου σοκολάτας (chocolate almond dacquoise)
-
αμύγδαλα, ασπρισμένα60 γρ.
-
ζάχαρη65 γρ.
-
κακάο15 γρ.
-
ασπράδια αυγού (από 2-3 αυγά)75 γρ.
-
ζάχαρη άχνη1 κ.σ.
Γέμιση κρέμας βανίλιας
-
γάλα ημιάπαχο ή πλήρες250 γρ.
-
ζάχαρη40 γρ.
-
κορν φλάουερ15 γρ.
-
αυγό1
-
ζελατίνη σε σκόνη1 καλά γεμάτο κ.γλ.
Μους μαύρης σοκολάτας
-
κρέμα γάλακτος500 γρ.
-
μαύρη σοκολάτα σε κομμάτια (τουλάχιστον 54% κακαοβούτυρο)300 γρ.
Γλάσο σοκολάτας
-
κρέμα γάλακτος120 γρ.
-
νερό145 γρ.
-
ζάχαρη180 γρ.
-
κακάο60 γρ.
-
υγρή γλυκόζη15 γρ.
-
ζελατίνη σε σκόνη5 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Θερμίδες
498 kcal /
2076 kJ
Πρωτεΐνη
9.3 g
Λιπαρά
31.5 g
Υδατάνθρακες
43.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Γεύσεις σοκολάτας
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚραμπλ μήλου
45 λεπτ.
Κέικ καρότου με καρύδια
1ωρ. 20 λεπτ.
Σορμπέ πεπόνι
15 λεπτ.
Πορτοκαλόπιτα
2ωρ.
Κρέμα κάσταρντ (TM6 - 6-8 μερίδες)
15 λεπτ.
Παγωτό βανίλια
12ωρ.
Αναρόταρτα
30 λεπτ.
Χαλβάς σιμιγδαλένιος
50 λεπτ.
Τσιζκέικ με πραλίνα
4ωρ. 10 λεπτ.
Παγωτό ξυλάκι με ταχίνι και αμύγδαλα
Καμία βαθμολογία
Paris on ice
2ωρ. 10 λεπτ.
Παγωτό φράουλας σε ξυλάκι
Καμία βαθμολογία