Crostata di mandorle e ricotta

Crostata di mandorle e ricotta

4.3 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • di zucchero
    80 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uovo
    1
  • tuorlo
    1
  • di burro a pezzi
    130 g
Ripieno
  • di mandorle pelate
    80 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di zucchero
    80 g
  • di ricotta fresca ben scolata dal siero
    250 g
  • uova
    2

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 490 kcal / 2050 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 52 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων