
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Chocolate zucchini cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
dairy free milk chocolate100 g
-
zucchini cut into large pieces (3-4 cm)250 g
-
arrowroot flour80 g
-
raw cacao powder20 g
-
coconut flour50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
dark coconut nectar syrup90 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs4
Blueberry icing
-
coconut cream50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
fresh blueberries (1 punnet)125 g
-
icing sugar220 g
-
coconut oil (liquid)20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
270.7 kcal /
1136.9 kJ
Πρωτεΐνη
5.2 g
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Νάτριο
158.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hip Hip... Hooray!
85 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.