
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate ripple cheesecake towers
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Chocolate ripple biscuits
-
plain flour200 g
-
cocoa powder60 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
-
raw sugar100 g
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
egg1
-
water40 g
Cheesecake
-
white sugar60 g
-
cream cheese250 g
-
smooth ricotta cheese200 g
-
lemon juice2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries to serve500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
125.9 mg
Πρωτεΐνη
6.2 g
Θερμίδες
1149.2 kJ /
273.6 kcal
Λιπαρά
16.1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.6 g
Υδατάνθρακες
25.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaw chocolate snaps
1 Std. 5 Min
Almond and pear tart
40 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Blackberry frozen yoghurt
12 Std. 5 Min
Lemon and elderflower ombre cake
5 Std. 30 Min
Neapolitan ice cream cake
21 Std. 10 Min
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Haupia Pie
3 Std.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min