Συσκευές & Αξεσουάρ
Topfenpalatschinken
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Palatschinkenteig (für 6 Palatschinken)
-
Weizenmehl, glatt150 g
-
Milch250 g
-
Eier3
-
Mineralwasser1 EL
-
geriebene Orangenschale1 geh. TL
-
Salz1 Prise
-
Butterschmalz zum Backen2 EL
Topfenfülle
-
Butter in Stücken80 g
-
Eier (Größe M)3
-
Feinkristallzucker50 g
-
Staubzucker50 g
-
Vanillezucker1 geh. TL
-
geriebene Orangenschale1 geh. TL
-
Magertopfen500 g
-
Rosinen (προαιρετικό πεδίο)50 g
Guss
-
Milch150 g
-
Sauerrahm200 g
-
Feinkristallzucker40 g
-
Ei1
-
Staubzucker zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
2486 kJ /
593 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Υδατάνθρακες
56 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWiener Kugeln
50 λεπτ.
Schwäbische Pfitzauf
40 λεπτ.
Pflaumeneis
9ωρ.
Orientalische Pralinen
30 λεπτ.
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1ωρ. 30 λεπτ.
Christstollenparfait
8ωρ. 30 λεπτ.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13ωρ.
Salzkaramell-Cheesecakes
2ωρ.
Chai-Latte-Trüffel
2ωρ. 50 λεπτ.
Quarkpfannkuchen
35 λεπτ.
Schokorosinen
30 λεπτ.
Fedlkoch
10ωρ. 35 λεπτ.