Pizza genueńska z cebulą (fugazza)

Pizza genueńska z cebulą (fugazza)

4.8 476 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji

Υλικά

  • wody
    150 g
  • oleju
    20 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    10 g
  • mąki pszennej
    300 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • sera ementaler tartego (patrz wskazówka)
    200 g
  • cebule duże, pokrojone w cienkie plastry
    2
  • pieprzu czarnego, świeżo mielonego
    ½ płaskiej łyżeczki
  • cukru
    1 łyżeczka
  • oregano, suszonego
    1 łyżeczka
  • oliwa z oliwek do skropienia (10-15 g)

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 363.9 kcal / 1522.4 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 13.3 g
Υδατάνθρακες 45.5 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 415.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων