
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauch-Leinölaufstrich
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
frische Bärlauchblätter grob geschnitten, etwas mehr zum Dekorieren50 g
-
Topfen, 20% Fett250 g
-
Sauerrahm100 g
-
Bärlauchpaste, selbst gemacht (προαιρετικό πεδίο) (siehe Tipp)2 TL
-
Meersalz½ TL
-
Leinöl2 TL
-
Senf (z. B. Estragonsenf), nach Geschmack½ - 1 TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst2 Spritzer
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
552 kJ /
132 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Wir lieben Bärlauch
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Wir lieben Bärlauch
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Apfel-Chutney
50 λεπτ.
Weißwurstsenf
15 λεπτ.
French Dressing
5 λεπτ.
Apfelkren
40 λεπτ.
Möhren-Quark-Aufstrich mit Walnüssen
10 λεπτ.
BBQ-Sauce
40 λεπτ.
Pilz-Wein-Cremesauce
30 λεπτ.
Balsamico-Rahm-Dressing
20 λεπτ.
Stachelbeer-Chutney
1ωρ.
Aprikosensenf
30 λεπτ.
Cocktaildressing
5 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.