
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauch-Leinölaufstrich
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
frische Bärlauchblätter grob geschnitten, etwas mehr zum Dekorieren50 g
-
Topfen, 20% Fett250 g
-
Sauerrahm100 g
-
Bärlauchpaste, selbst gemacht (προαιρετικό πεδίο) (siehe Tipp)2 TL
-
Meersalz½ TL
-
Leinöl2 TL
-
Senf (z. B. Estragonsenf), nach Geschmack½ - 1 TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst2 Spritzer
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
132 kcal /
552 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Wir lieben Bärlauch
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Wir lieben Bärlauch
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Honig-Senf-Dip
10 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Ketchup aus frischen Tomaten
1ωρ. 20 λεπτ.
Zwetschgen-Chutney
50 λεπτ.
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1ωρ. 20 λεπτ.
Scharfe Pflaumensauce
50 λεπτ.
Gurken-Minz-Raita
25 λεπτ.
Spinat-Dip
10 λεπτ.
Preiselbeerkompott
1ωρ. 25 λεπτ.
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 λεπτ.
Bärlauchöl
15 λεπτ.