
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
650 kcal /
2719 kJ
Πρωτεΐνη
19.3 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
106.5 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Breads From Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek Easter Bread (Tsoureki)
2ωρ. 20 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten-free Bread
Καμία βαθμολογία
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.