
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
650 kcal /
2719 kJ
Πρωτεΐνη
19.3 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
106.5 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Breads From Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilk Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Sweet Breakfast Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Curry Bread Rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Rye Bread Rolls- Bürli
12ωρ.
Gluten-free Artisan Bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Rye Bread Rolls
4ωρ.
Cottage Loaf
3ωρ. 30 λεπτ.