Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
19.3 g
Θερμίδες
2719 kJ /
650 kcal
Λιπαρά
19.3 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Υδατάνθρακες
106.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Breads From Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPan-fried Bao Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Pain d'Epi
2ωρ. 40 λεπτ.
Christmas Tree Pull-apart Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Chorizo Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Iranian Barbari
2ωρ. 30 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Nut Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Soda Bread with Feta
30 λεπτ.
Sweet Breakfast Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Wholemeal Pitta
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Bread Rolls
2ωρ. 10 λεπτ.