Bärlauch-Erdäpfelkas

Bärlauch-Erdäpfelkas

4.4 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Erdäpfel, mehlig in Stücken (ca. 3-4 cm)
    600 g
  • Butter in Stücken
    70 g
  • Frühlingszwiebel in Stücken (ca. 2 cm)
    120 g
  • Essiggurken in Stücken
    50 g
  • Gurkerlwasser nach Geschmack
    2 - 3 EL
  • Bärlauchpaste, selbst gemacht (siehe Variante)
    2 EL
  • Mascarpone
    70 g
  • Sauerrahm
    150 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    ¼ TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ¼ TL
  • frischer Schnittlauch in Röllchen geschnitten, zum Dekorieren
    1 - 2 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 256 kcal / 1069 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 17 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων