
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
-
Walnüsse, ohne Schale50 g
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken300 g
-
Schafskäse in Stücken200 g
-
Frischkäse100 g
-
Petersilie ohne Stiele (ca. 5 g)1 Bund
-
Balsamico, hell2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
142 kcal /
595 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 Min
Zwiebelbutter
10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 Min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 Min
Tomatenbutter
5 Min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 Min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min