Poppy seed and rosemary crispbread

Poppy seed and rosemary crispbread

3.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
30 slices

Υλικά

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • fresh rosemary needles removed from stalk
    4 sprigs
  • wheat grains
    300 g
  • poppy seeds
    50 g
  • milk
    250 g
  • butter
  • fine salt
    ½ - 1 tsp
  • freshly ground black pepper
    ½ tsp
  • ground cardamom
    1 tsp
  • plain flour for dusting

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 slice

Πρωτεΐνη 3 g
Θερμίδες 314 kJ / 75 kcal
Λιπαρά 4 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Υδατάνθρακες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων