
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
257 kcal /
1074 kJ
Πρωτεΐνη
17.09 g
Λιπαρά
18.14 g
Υδατάνθρακες
6.36 g
Φυτικές ίνες
2.52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Deliciously Light
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRussian beetroot salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 λεπτ.
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 λεπτ.
Vegetable potato salad with chicken
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken galantine with dill yoghurt
3ωρ. 25 λεπτ.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 λεπτ.
Spelt and chicken salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Potato fritter burgers with spinach
35 λεπτ.
Lemon grass beef salad
30 λεπτ.
Sushi donuts
50 λεπτ.