Pumpkin, cauliflower and romanesco soup

Pumpkin, cauliflower and romanesco soup

4.2 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portion

Υλικά

  • Parmesan cheese
    20 g
  • celery stalks cut into pieces
    30 g
  • onion cut into pieces
    50 g
  • carrot peeled and cut into pieces (2 cm)
    30 g
  • fresh sage washed and dried
    2 leaves
    1 tsp dried sage leaves
  • extra virgin olive oil plus extra for serving
    30 g
  • pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)
    250 g
  • cauliflower in florets
    250 g
  • romanesco cauliflower in florets
    250 g
  • water
    1000 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tbsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • dried soup pasta e.g. risoni pasta
    100 g
  • fine salt (προαιρετικό πεδίο)
    1 pinch
  • fresh parsley chopped
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 153 kcal / 639 kJ
Πρωτεΐνη 5.6 g
Λιπαρά 6.6 g
Υδατάνθρακες 17.7 g
Φυτικές ίνες 4.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων