
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portion
Υλικά
-
Parmesan cheese20 g
-
celery stalks cut into pieces30 g
-
onion cut into pieces50 g
-
carrot peeled and cut into pieces (2 cm)30 g
-
fresh sage washed and dried2 leaves
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
-
pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)250 g
-
cauliflower in florets250 g
-
romanesco cauliflower in florets250 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
dried soup pasta e.g. risoni pasta100 g
-
fine salt (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
fresh parsley chopped1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
153 kcal /
639 kJ
Πρωτεΐνη
5.6 g
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
17.7 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sensational Soups
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsparagus cream soup
30 λεπτ.
Cucumber soup with prawn skewers
35 λεπτ.
Chicken broth with bread dumplings
1ωρ. 5 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Beetroot soup with herb dumplings
1ωρ. 10 λεπτ.
Sesame salmon and pea soup
1ωρ.
Vegetarian cassoulet with pulses
40 λεπτ.
Garlic soup
40 λεπτ.
Spiced Moroccan lentil soup
40 λεπτ.
Borscht
50 λεπτ.
Leek and potato soup
45 λεπτ.
Pumpkin soup
35 λεπτ.