
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauce Ungarischer Art
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Öl30 g
-
Paprika rosenscharf1 TL
-
rote Paprika in Stücken400 g
-
Tomaten geviertelt300 g
-
Tomatenmark40 g
-
Mehl40 g
-
Wasser300 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Mais aus der Dose, abgetropft50 g
-
Silberzwiebeln abgetropft50 g
-
Zucker½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
393 kJ /
94 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Frühlingsküche
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Apfel-Chutney
50 λεπτ.
Weißwurstsenf
15 λεπτ.
Möhren-Quark-Aufstrich mit Walnüssen
10 λεπτ.
BBQ-Sauce
40 λεπτ.
Pilz-Wein-Cremesauce
30 λεπτ.
Balsamico-Rahm-Dressing
20 λεπτ.
Stachelbeer-Chutney
1ωρ.
Aprikosensenf
30 λεπτ.
Cocktaildressing
5 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.
Sauce Béarnaise
40 λεπτ.