Συσκευές & Αξεσουάρ
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices
Υλικά
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
1816 kJ /
434 kcal
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Blueberry and White Chocolate Traybake
1ωρ.
Bramley Apple Shortcake
1ωρ. 20 λεπτ.
Persian Love Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Christmas Gingerbread (Poland)
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegan Ginger Biscuits
40 λεπτ.
Bear Face Cake
1ωρ. 50 λεπτ.
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5ωρ. 50 λεπτ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Normandy Apple Flan
1ωρ. 25 λεπτ.
Danish Dream Cake
55 λεπτ.