Συσκευές & Αξεσουάρ
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices
Υλικά
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
1816 kJ /
434 kcal
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Cinnamon Rolls XXL
1ωρ. 30 λεπτ.
Butter Biscuits
50 λεπτ.
Jam Sandwich Biscuits
2ωρ. 15 λεπτ.
Cranberry Orange Scones
30 λεπτ.
Mini Egg Cupcakes
1ωρ.
Brain Cupcakes
1ωρ. 40 λεπτ.
Chocolate chip muffins
1ωρ.
Kasutera (Castella) Honey Cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate Brioche
5ωρ.
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1ωρ. 15 λεπτ.
Sesame Biscuits
1ωρ. 15 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.