
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices
Υλικά
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
434 kcal /
1816 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSimnel Cake
3ωρ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Bara Brith
10ωρ.
Unicorn Head Cake
3ωρ.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3ωρ. 15 λεπτ.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13ωρ. 10 λεπτ.
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3ωρ. 45 λεπτ.
Croissants
12ωρ.
Cranberry and Clementine Cookie
25 λεπτ.
Lemon meringue tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Peanut Butter Cookie Sandwiches
1ωρ. 20 λεπτ.