
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices
Υλικά
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
434 kcal /
1816 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky Toffee Sponge Cake
1 h 30 min
Chocolate Lava Cookies
1 h 40 min
Coffee and Walnut Cake
1 h 10 min
Date and Bran Muffins
8 h 35 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 h 10 min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1 h 30 min
Anzac Biscuits
30 min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 h 45 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 h 30 min
Carrot Cake Cookies
35 min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 h 20 min
Cranberry and Clementine Cookie
25 min