
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices
Υλικά
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
1816 kJ /
434 kcal
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCake Pops
2ωρ.
Marble cake
2ωρ. 10 λεπτ.
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1ωρ. 50 λεπτ.
Chocolate Lava Cookies
1ωρ. 40 λεπτ.
Blueberry Buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2ωρ. 15 λεπτ.
Polenta Cake
1ωρ.
Unicorn Head Cake
3ωρ.
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 λεπτ.
Green Ombre Naked Cake
3ωρ.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13ωρ. 10 λεπτ.