
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Lemon Curd
-
lemon thin peelings of skin and 35 g juice1
-
granulated sugar75 g
-
unsalted butter diced50 g
-
egg yolks from large eggs2
Sponge
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar175 g
-
unsalted butter soft175 g
-
self-raising flour175 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Flavourings
-
pink food colouring gel
-
lemon juice1 tsp
-
poppy seeds2 Tbsp
Assembly
-
marzipan homemade320 g
Decoration
-
icing sugar plus extra for dusting50 g
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
edible cake decorations
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
724 kcal /
3030 kJ
Πρωτεΐνη
10.4 g
Λιπαρά
38.7 g
Υδατάνθρακες
83.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeriously Lemony Slice
1 godz. 20 min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 godz. 10 min
Banana and Oat Muffins
35 min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3 godz. 45 min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 min
Easy Chocolate Cake
1 godz. 15 min
Strawberry White Chocolate Cookies
50 min
Mango Swiss Roll
40 min
Butter biscuits
50 min
Lemon cake
2 godz.
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1 godz. 15 min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 godz. 35 min