
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Lemon Curd
-
lemon thin peelings of skin and 35 g juice1
-
granulated sugar75 g
-
unsalted butter diced50 g
-
egg yolks from large eggs2
Sponge
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar175 g
-
unsalted butter soft175 g
-
self-raising flour175 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Flavourings
-
pink food colouring gel
-
lemon juice1 tsp
-
poppy seeds2 Tbsp
Assembly
-
marzipan homemade320 g
Decoration
-
icing sugar plus extra for dusting50 g
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
edible cake decorations
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
724 kcal /
3030 kJ
Πρωτεΐνη
10.4 g
Λιπαρά
38.7 g
Υδατάνθρακες
83.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSimnel Cake
3ωρ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Bara Brith
10ωρ.
Unicorn Head Cake
3ωρ.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3ωρ. 15 λεπτ.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13ωρ. 10 λεπτ.
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3ωρ. 45 λεπτ.
Croissants
12ωρ.
Cranberry and Clementine Cookie
25 λεπτ.
Lemon meringue tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Peanut Butter Cookie Sandwiches
1ωρ. 20 λεπτ.