Συσκευές & Αξεσουάρ
Panini alla menta (di Erica Liverani)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
17 pezzi
Υλικά
Biga
-
100 g di farina tipo 00
-
50 g di acqua tiepida
-
1 g di lievito di birra fresco
Impasto
-
850 g di acqua
-
7 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina manitoba
-
250 g farina tipo 0
-
10 g di sale
-
9 g olio extravergine di oliva
-
3 g di malto d'orzo
-
15 g di menta fresca
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 pezzo
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
498 kJ /
119 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Erica Liverani
10 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPane toscano (TM6)
16h 30 min.
Black burger
5h
Tigelle
3h 50 min.
Calzone fritto
5h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45 min.
Cheese naan
3h 5 min.
Bauletto bicolore
6h 25 min.
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30 min.
Mini panettoni
Nu există evaluări
Piadina (senza glutine)
1h 20 min.
Fantasmini cupcakes
1h 30 min.
Scheletrini morbidi
5h