Danesi alle pesche (di Luca Montersino)

Danesi alle pesche (di Luca Montersino)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 45 λεπτ.
10 pezzi

Υλικά

Pasta brioches
  • 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
  • 90 g di uova
  • 30 g di tuorli d'uovo
  • 80 g di cubetti di ghiaccio
  • 70 g di zucchero semolato
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 45 g di burro a pezzi (1-2 cm)
  • 5 g di sale
  • farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
  • 400 g di pesche in scatola tagliate a metà lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
  • 1 uovo sbattuto per spennellare
  • 100 g di gelatina neutra

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 239 kcal / 1000 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων