Gulaschsuppe mit Laugenbällchen

Gulaschsuppe mit Laugenbällchen

4.2 1.4K βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Laugenbällchen
  • Laugenbrezel in Stücken
    200 g
    200 g Laugenstangen, in Stücken
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Milch
    150 g
  • Ei
    1
  • Salz
    ½ TL
Gulaschsuppe und Fertigstellung
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    30 g
  • Rindergulasch in Würfeln (ca. 2 cm)
    500 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Senf
    1 TL
  • Wasser
    600 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Lorbeerblatt, frisch
    1
  • Speisestärke
    20 g
  • rote Paprika (ca. 150 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
    1
  • grüne Paprika (ca. 150 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
    1
  • gelbe Paprika (ca. 150 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
    1

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 660 kcal / 2766 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 6.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων