
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta Cake
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 slices
Υλικά
-
salted butter soft, plus extra for greasing170 g
-
caster sugar120 g
-
large eggs3
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and 10 g juice1
-
strong white bread flour plus extra for dusting40 g
-
polenta120 g
-
pine nuts plus extra for sprinkling80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6.4 g
Θερμίδες
1280 kJ /
306 kcal
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
24.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarble cake
2h 10min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Salted Caramel Shortbread
3h
Seriously Lemony Slice
1h 20min
Raspberry Peach Crumb Cake
2h
Sour Cherry and Coconut Cookies
35min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Yoghurt Cake
1h
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min