Cake aux marrons sans gluten

Cake aux marrons sans gluten

3.5 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • 5 g d'huile neutre pour le moule
  • 4 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 500 g de crème de marrons
  • 40 g de farine de châtaigne
  • 1 sachet de levure chimique sans gluten
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • le zeste d'½ citron jaune non traité râpé (voir "Conseil(s)")

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 248.3 kcal / 1047.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 5.3 g
Υδατάνθρακες 44.9 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων